top of page
degroenteweide

Quinoa met spinazie en linzen


Een lekkere, vegetarische maaltijd, misschien net iets anders dan je gewend bent door de combinatie van deze ingrediënten. Onze dochter van bijna 2 jaar kan je dit ook zeker aanraden, zij heeft er heerlijk van genoten!


3 personen, 20 minuten


De ingrediënten:

- 100 gram quinoa

- 500 ml water

- 1 bouillonblokje

- 1 rode ui

- Vega balletjes (naar keuze)

- 1 blik linzen

- 300 gram spinazie (vers) of 1 blik spinazie


De bereiding:

  1. Snijd de ui in blokjes. Als je verse spinazie gebruikt, kun je ervoor kiezen om deze ook (fijn) te snijden.

  2. Was de quinoa indien nodig en kook deze volgens de verpakking in 500 ml water en voeg 1 bouillonblokje toe. Kook ook kort de spinazie (of warm deze op indien je spinazie uit blik gebruikt).

  3. Bak de ui en de balletjes in een koekenpan en warm ook de linzen op in een pan.

  4. Giet de quinoa en de spinazie af en geniet van je maaltijd.

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page